Spring til indhold

Craft min nye app til noter – bye bye Bear

Jeg har med fornøjelse brugt Bear Notes til at samle mine noter i de 2-3 år. Bear er en virkelig smukt designet app med hurtig synkroniseringnoter i mellem mine forskellige enheder. Selvom appen fortsat bliver opdateretudviklerne, er der nogle funktioner, som backlinking og kraftig søgefunktion jeg savner. Og jeg har ikke på fornemmelsen, at det er noget der aktivt udvikles på.

Med de sidste par års eksplosionapps til notertagning og særligt med tilkomstenNotion, Roam Research og Obsidian har jeg nysgerrigt stået afventende på sidelinien og fulgt med. Hvornår ville der poppe en app på min radar, som er virkelig iOS-venlig og passer til min måde at tænke og arbejde på.

Da jeg lyttede til den fremragende podcast Focused, hvor de netop talte om forskellige apps til notetagning, foreslog de appen Craft til os brugereiOS. Så den skyndte jeg mig at hente for at lege med.

Efter at have eksperimenteret med Craft over den sidste måneds tid, og set hvor aktivt appen bliver udviklet, er jeg gået i gang med processen at migrere fleremine noter over i Craft.

Jeg er meget imponeret over, hvor kraftfuld Craft er ved at blive, og jeg bliver ved med at få idéer til, hvordan appen kan indgå i mine forskellige rutiner.

Dog har jeg fortsat et øje rettet mod Obsidian, som er i gang med at udvikle deres app til iOS. Jeg tror ikke, at jeg skifter, når den udkommer. Men jeg har hørt så meget godt om appen, at den også skal prøves.

Indtil videre vil jeg absolut anbefale dig, at lege og eksperimentere med Craft, hvis du er udelukkende arbejder med iOS og vil prøve kræfter med at bygge dit eget Personal Content Management System.