Spring til indhold

Mit nye setup på Apple Watch

Jeg brugte for nyligt lidt tid på at opsætte nogle urskiver på mit Apple Watch, som jeg tænkte, kunne hjælpe mig i dagligdagen.

Det hører til sjældenhederne, at jeg skifter urskivedesign. Det skyldes mestalt, at de flestede designs, som Apple tilbyder, ikke opfylder de behov, jeg har. Derfor har jeg fra dag et stort set kun brugt det samme ene design.

Forleden fik jeg idéen, at jeg kunne oprette yderligere to urskiver omkring min daglige urskive og bruge dem som en form for applauncher. Jeg har aldrig været den store fanat skulle lede efter en specifik app i dokken eller applisten på Apple Watch. Derfor følte jeg mig rimelig snedig, da jeg fik idéen og gik i gang med at designe de to nye urskiver. Nu kan jeg hurtigt fra min hovedurskive, som er placeret i midten, hurtigt swipe til højre eller venstre og få adgang til noglede ting, jeg bruger mest på mit ur.

Jeg går med mit ur næsten hele dagen. Det eneste tidspunkt, det ikke er på mit håndled, er først på aftenen, hvor det lader op til natten.

Som jeg har sagt før og vil sige igen og igen, vores teknologi skal arbejde for os. Derfor har jeg opstillet min hovedurskive til at vise mig den data, jeg altid mest har brug for. Tid, dato, min todoliste, nedtælling, vejret og Homerun, som jeg bruger til at tænde og slukke lyset i min bolig. Sådan har mit ur set ud i omkring et års tid nu.

Jeg bruger tit mit ur til at styre den musik og de podcasts, som jeg lytter til. Derfor valgte jeg at oprette en urskive, som skal hjælpe mig udelukkende med det. Så nu kan jeg hurtigt skifte til den urskive, jeg har til venstre, og styre min musik og podcasts. Det er altså fedt.

En anden væsentlig opgave mit ur har, er at hjælpe og motivere mig med min træning. Derfor oprettede jeg en anden urskive, hvor jeg hurtigt kan få et overblik over mine cirkler og begynde en træning. Jeg er faktisk blevet så glad for denne urskive, at jeg også bruger den, når jeg går mine ture.

Jeg er blevet rigtig glad for mit nye setup på mit ur og føler, at jeg hurtigere kan få adgang til de informationer og apps, jeg bruger mest.