Spring til indhold

Nyt på Le Bobs: Alt er nyt!

Selvom der har været stille på lebobs.dk siden årsskiftet, betyder det ikke, at jeg har ligget på den lade side.

Den nemmeste måde at samle op på alle trådene er ved bare at sige, at alt er nyt!

🎨 Nyt design

Le Bobs har fået nyt design, som jeg håber, i kan lide. Jeg er selv rigtig glad for det. Jeg har haft godt gang i penslerne og søgt inspiration fra andre kreative sjæle for at finde svar på, hvordan jeg kunne opbygge en overskuelig hjemmeside til de planer, jeg har for hjemmesiden.

Med et nyt design kommer der nye udfordringer og fejl hist og her. Jeg tror, at alle huller er spartlet ud, og de værste krøller er glattet ud nu. Men der vil nok fortsat komme små ændringer.

📝 Nyt indhold

Udover det nye design vil der i løbetåret også komme nyt og mere spændende indhold på siden. Og jeg vil starte med at skrive mere om de strategier og værktøjer, jeg bruger til at leve et liv med glæde, ro og mening.

At leve et meningsfyldt liv kræver nemlig arbejde. Det kommer desværre ikke baresig selv, særligt ikke for os med hang til at binge serier på Netflix, doomscrolleInstagram og følge med i nyhederne konstant.

Nej, der skal træffes svære beslutninger, sættes intentioner og reflekteres over, hvad ens tid skal bruges på. Det kalder jeg meningsfyldt produktivitet. Jeg vil dele mine erfaringer med meningsfyldt produktivitet og til en start, kan du læse, hvordan jeg skriver dagbog for at finde fokus og intention til det, som er vigtigst for mig.

Derudover vil jeg begynde at skrive mere om mine andre interesser som appletech og vin. Jeg håber meget, at du vil finde det interessant.

🚧 Meget mere på vej

Når du klikker dig rundt på siden, vil du se, at Le Bobs er i sin spæde start. Jeg har rigtig mange planer og ideer til indhold og projekter, som jeg skal til at lege med nu.

Sagt med andre ord kan du roligt glæde dig til mere spændende indhold.

Jeg håber, at du snart vil kigge forbi igen.