Spring til indhold

Privatlivspolitik og Cookies

Hos Le Bobs passer jeg godt på dine personoplysninger. Nedenfor kan du læse om, hvordan jeg behandler dem, og hvad dine rettigheder er.

Dataansvarlig
Dataansvarlig på Valdemarsro.dk er: Bo S. Jacobsen, kontakt@lebobs.dk

Le Bobs’ Nyhedsbrev
Ved tilmelding til Le Bobs’ nyhedsbrev behandler jeg dit navn og din e-mail adresse. Jeg behandler oplysningerne for at kunne sende nyhedsbreve til dig. Jeg videregiver ikke din mail til andre. Du kan altid trække dit samtykke tilbage nederst i nyhedsbrevet, hvor der er et link til at afmelde.

Jeg opbevarer dine oplysninger, så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Hvis du har afmeldt dig vil jeg beholde dine oplysninger i yderligere 2 år for at kunne dokumentere dit samtykke.

Kommentarer på Le Bobs
Når du kommenterer på opslag på min hjemmeside behandler jeg dit navn, mailadresse og din IP-adresse. Din mail adresse kan ikke sesandre online
Jeg behandler oplysningerne for at kunne slå dine kommentarer op og sikre mig imod misbrugkommentarfeltet. Kommentarerne og de tilhørende oplysninger, opbevares så længe jeg har dine kommentarer liggende. Ønsker du at få slettet en mailadressen på tidligere kommentar på bloggen, så skriv til kontakt@lebobs.dk.

Når du besøger lebobs.dk
Jeg kan behandle almindelige personoplysninger i forbindelse dit besøg på hjemmesiden. Personoplysninger indsamles via cookies og lignende teknologier, eller hvis du benytter hjemmesidens links til sociale medier, såsom Facebook, Instagram mm.
I visse tilfælde har jeg et fælles dataansvar med de tredjeparter som sætter cookies på min hjemmeside. Det betyder, at jeg ikke kan gøres ansvarlig for deres brugdine personoplysninger, men alene for at jeg har et behandlingsgrundlag til indsamling og behandling.
Du kan læse mere om, hvordan jeg bruger cookies samt eventuelle øvrige dataansvarlige i min cookieoverblikket på dette link: Cookieindstillinger.


Behandlingendine personoplysninger sker blandt andet for at kunne målrette markedsføring, øge din brugeroplevelse på hjemmesiden og forbedre mine produkter.
Behandlingen sker på baggrunddit udtrykkelige samtykke eller i visse tilfælde, hvis jeg har en lovlig interesse i behandlingen (Interesseafvejningsreglen).

Du kan til hver en tid trække dit samtykke til behandlingen tilbage. Det kan du gøre ved at skrive til kontakt@lebobs.dk.

Oplysningerne opbevares indtil jeg ikke længere har dit samtykke eller ikke har benyttet dit samtykke i mere end 2 år. Herefter opbevarer jeg oplysningerne i yderligere 2 år med henblik på at kunne dokumentere dit samtykke.

Link til andre sider og banner annoncer
Der er indimellem links fra Le Bobs til andre websites, og Le Bobs Media er ikke ansvarlige for indholdet på disse sider, brugcookies og privatpolitik. Ligesådan er alle tredje parts annoncer (bannerreklamer) ikke et udtryk for en personlig holdning eller anbefaling.

Videregivelsedine oplysninger.
Jeg videregiver kun dine personoplysninger, hvis det er nødvendigt for at opfylde min aftale med dig, eller jeg har et lovligt behandlingsgrundlag.

Databehandler
Jeg benytter databehandlere, som udelukkende må behandle dine personoplysninger på mine vegne og ikke bruge dem til andre formål. Det kan eksempelvis være vores IT-systemer eller platform til udsendelsenyhedsbreve.
De databehandlere jeg benytter er beliggende inden for EU eller opfylder kravene til sikre 3. landsoverførsler.

Dine rettigheder
Du har efter databeskyttelsesforordningen en række rettigheder i forhold til min behandlingoplysninger om dig.

Hvis du vil gøre brugdine rettigheder, skal du kontakte mig på: kontakt@lebobs.dk. Så hjælper jeg altid gerne med at sikre, at dine data bliver opdateret eller slettet efter dit ønske.

  • Du har ret til at få indsigt i de oplysninger, som jeg behandler om dig, samt en række yderligere oplysninger.
  • Du har ret til at få urigtige oplysninger om dig rettet.
  • Du har ret til at få slettet oplysninger om dig, også inden tidspunktet for min almindelige generelle sletning indtræffer.
  • Du har visse tilfælde ret til at få behandlingendine personoplysninger begrænset. Hvis du har ret til at få begrænset behandlingen, må jeg fremover kun behandle oplysningerne – bortset fra opbevaring – med dit samtykke, eller med henblik på at retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares, eller for at beskytte en person eller vigtige samfundsinteresser.
  • Du har i visse tilfælde ret til at gøre indsigelse mod min ellers lovlige behandlingdine personoplysninger. Du kan også gøre indsigelse mod behandlingdine oplysninger til direkte markedsføring.
  • Du har i visse tilfælde ret til at modtage dine personoplysninger i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format samt at få overført disse personoplysninger fra én dataansvarlig til en anden uden hindring.
  • Du kan læse mere om dine rettigheder i Datatilsynets vejledning om de registreredes rettigheder, som du finder på www.datatilsynet.dk.

Klage til Datatilsynet
Du har ret til at indgive en klage til Datatilsynet, hvis du er utilfreds med den måde, jeg behandler dine personoplysninger på. Du finder Datatilsynets kontaktoplysninger på www.datatilsynet.dk.

COOKIES

Le Bobs Media. 

Cookies er små tekstfiler, som kan brugeswebsteder til at gøre en brugers oplevelse mere effektiv. 

Loven fastslår, at jeg kan gemme cookies på din enhed, hvis de er strengt nødvendige for at sikre leveringenden tjeneste, du udtrykkeligt har anmodet om at bruge. For alle andre typer cookies skal jeg indhente dit samtykke. 

Dette websted bruger forskellige typercookies. Nogle cookies sættestredjeparts tjenester, der vises på mine sider.

Du kan til enhver tid ændre eller tilbagetrække dit samtykke fra cookiedeklarationen på min hjemmeside ved at klikke dette link: Cookieindstillinger.